Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inicijativa lokalnih vlasti

Zbog nevjere plaće muževa isplaćuju na račune - žena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće muških državnih službenika u Indoneziji ovaj su tjedan prebacili isplatu plaća sa svojeg, na bankovne račune svojih supruga. A sve u cilju smanjenja broja nevjera.

Lokalna vlast u indonezijskoj provinciji Gorontalo svojim je zaposlenicima početkom godine dala tu preporuku, no ona nije bila obvezujuća. Od oko 3.200 službenika 90 posto ih je podržalo inicijativu koja bi trebala pomoći u 'kontroli sredstava koja se često potroše na ljubavnice'.

Pročitajte i ovo Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti Kaos s obračunom plaća ANKETA DNEVNIKA NOVE TV Je li vam plaća veća nakon porezne reforme? Pogledajte rezultate glasanja

>> Upisala suprugovo ime u tražilicu i imala što vidjeti

'Muškarci se najčešće ne mogu kontrolirati, posebice ako u džepu imaju previše novca', kazao je glasnogovornik lokalnih vlasti Rifly Katili za AFP.

'Sigurni smo kako će ovo umanjiti mogućnost ljubavnih afera i potkopavanja obitelji. Također, i ženama zaposlenika će pomoći da nauče upravljati kućnim budžetom', kazao je Katili te dodao kako su se proteklih godina mnoge žene žalile guverneru da im njihovi muževi ne žele reći koliko mjesečno zarađuju.  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene