Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morao promijeniti navike

Zbog laptopa nisu mogli imati djece!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scott Reed i njegova supruga Laura dugo nisu mogli imati djecu, a kad im je liječnik otkrio razlog ostali su iznenađeni.

Scott i Laura Reed dugo su pokušavali osnovati obitelj, ali nisu uspijevali. Zbog toga su odlučili posjetiti liječnika kako bi provjerili je li sve u redu s njihovim zdravljem i poprilično su se iznenadili kada su otkrili razlog zbog kojeg Laura nije uspjela ostati trudna.

Naime, liječnik im je rekao da je za sve kriv Scottovo prijenosno računalo koje često drži na koljenima dok surfa internetom. Objasnio im je da je jaka toplina iz laptopa'oštetila' njegovu spermu, piše The Mirror. Tridesetogodišnji Scott je odmah odlučio poraditi na svojim ružnim navikama pa je nastojao laptop držati na stolu. Nakon što tri mjeseca nije držao laptop na koljenima, supruga mu je uspjela ostati trudna.

>> Ostajete li dugo budni ispred TV-a ili laptopa? Oprez!

Par još uvijek ne može vjerovati da je odgovor na njihov problem bio tako jednostavan. 'Za ovo nisam nikad čula. To je bio pravi šok. Scott često koristi laptop zbog posla, ali i kako bi surfao internetom. Nismo ni pretpostavljali da bi to moglo prouzrokovati takvu šetetu', rekla je Laura.

I stručnjaci su upozorili na ovaj problem. 'Muškarci bi trebali laptop držati na stolu, a ne na nogama', rekla je Sue Kenworthy, biomedicinska stručnjakinja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene