Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propao mu plan

Za suvozača odabrao kostura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divlja vožnja na putu prema poslu otkrila je lukavi plan jednog muškarca.

S obzirom da na putu do posla mora proći rutom koju kontrolira policija, i gdje vrijedi pravilo da u vozilima mora biti više od jednog putnika kako bi se smanjile gužve, Bryan Stime je morao nešto smisliti.

Pročitajte i ovo Kostur T-Rexa Sretni vlasnik VIDEO Kostur T-Rexa na prvoj europskoj aukciji prodan za vrtoglavi iznos Slika nije dostupna Policija utvrđuje identitet Horor-šetnja kod Varaždina: U šumi pronašli ljudski kostur i komadiće odjeće

No, njegova ideja nije uključivala kolege s posla. Bryan je na suvozačko sjedalo smjestio lažni kostur kojeg je obukao u bijelu trenirku s kapuljačom. Kada su ga policajci zaustavili zbog divlje vožnje iznenadili su se zbog neobičnog suvozača.

>> Kosturi dokazali da su se u 8 st. ljudi bojali zombija?!

Bryan je priznao pogrešku, ali i rekao da se radilo o 'životu i smrti'. Ispričao je kako svaki dan do posla vozi 73 kilometra i isto toliko u drugom smjeru, piše The Huffington Post. Rekao je kako je dugo razmišljao što staviti na suvozačko sjedalo, lutku na napuhavanje ili običnu lutku.

Iz policije su rekli da je Bryan nepropisno pretjecao te da je vozio brže od 130 kilometara na sat. Kažnjen je s 454 dolara, uključujući i 124 dolara za prijave povezane s kosturom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene