Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UPISI

Zašto odabrati Poslovno Veleučilište Zagreb

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
U nastavnom procesu POSLOVNOG VELEUČILIŠTA ZAGREB velika se pozornost posvećuje praktičnim primjerima, kontinuirano se provode vježbe i radionice te se pozivaju gostujući predavači.

Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >> Interna kreativna agencija Promotion 3sto7 koja obilježava petu godišnjicu osnutka provodi brojne aktivnosti, od organizacije evenata za PVZG, do realizacije kampanja za manje klijente, uključujući tako na najbolji način studente u svijet marketinške prakse. PVZG nudi slijedeće studijske programe: stručni preddiplomski i specijalistički diplomski studij Marketinga i komunikacija, te stručni preddiplomski studiji Menadžmenta i produkcije u kulturi, kao i Upravljanje opskrbnim lancima (Gospodarska logistika). Osim u sjedištu veleučilišta u centru Zagreba, dio studijskih programa provodi se i na novoj lokaciji u Sesvetama.

Vrijednosti PVZG su nasljeđe, dvanaestogodišnja tradicija značajna za mlado hrvatsko visoko obrazovanje u privatnom sektoru te vlasništvo Grada Zagreba, koje klijentima garantira stabilnost ove obrazovne ustanove. Nakon više od 10 godina djelovanja pod nazivom Visoka poslovna škola Zagreb, u 2018. godini došlo je do transformacije u Poslovno veleučilište Zagreb. Potiče se i znanstveni rad pa su dosad organizirane i uspješno održane dvije znanstveno-stručne konferencije „Fedor Rocco“ koje nose ime po njenom prvom dekanu, profesoru emeritusu te jednom od začetnika marketinga u Hrvatskoj.

Izgradnja marke u obrazovnom segmentu posebno je važna jer predstavlja vjerodostojnost i očekivanu kvalitetu usluge – kako one u samom obrazovnom procesu, tako i u individualnom pristupu svakom studentu i njegovim specifičnim potrebama. Temeljem svoje stabilne kvalitete i kontinuiranog razvoja studijskih programa, kao i zapaženih slogana u marketinškim kampanjama: Kultura means business, te Upiši karijeru, Poslovno veleučilište Zagreb zaslužilo je i titulu SUPERBRANDS CROATIA u kategoriji Business za razdoblje 2017.-2018.

Studirati se može redovno i izvanredno. Upisati se mogu i kandidati koji studiraju na nekom drugom visokom učilištu, a žele nastaviti školovanje na Poslovnom veleučilištu Zagreb (koje je pravni slijednik Visoke poslovne škole Zagreb).

PR PR
Rokove za prijavu i upis na tri preddiplomska stručna studija kao i na specijalistički diplomski stručni studij marketinga i komunikacija (u svibnju, srpnju i rujnu), te ostale detalje o potrebnoj dokumentaciji i terminima možete naći na našoj web stranici: www.pvzg.hr ili možete nazvati: 01/6310 888, 01/6310 889. Plaćanje školarine moguće je na rate.

Adresa i kontakt za dodatne informacije:
Ulica Grada Vukovara 68, 10000 Zagreb / E: pvzg@pvzg.hr /Tel. + 385(0)1 6310 888 /

web: http://www.pvzg.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene