Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjetna mu remetila san

Zamolio suca da ga osudi na zatvorsku kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijeni lopov zamolio je suca da ga umjesto na uvjetnu, osudi na zatvorsku kaznu jer mu se nije dalo ustajati i odlaziti na sastanke s nadzornikom svaki dan u 10 sati ujutro.

Sudac je htio Kierranu Batcheloru pružiti drugu šansu nakon što je prekršio zakon osudivši ga na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od 18 mjeseci. Međutim, Batchelor je rekao da su mu odlasci na sastanke s djelatnikom za uvjetne kazne 'ipak malo previše' te zamolio suca da ga pošalje u zatvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokazalo istraživanje Neispavani ste tijekom tjedna? Prijeti vam rizik od prerane smrti, ali postoji rješenje za to Slika nije dostupna Da bolesti ne "pokucaju" na vrata Ne žrtvujte osam sati spavanja ni za što: Nedostatak sna vas može ubiti

Sudac mu je dodijelio kaznu zatvora u trajanju od 40 tjedana, a Batchelor mu se zahvalio i nasmiješio. Lijeni provalnik objasnio je kako mu jutarnji sastanci ometaju san.

>> 'Vani jer užasno, a ovdje imam tri obroka, televizor, ništa ne radim'

21-godišnji Kierran Batchelor, osuđen je na uvjetnu kaznu te je morao svakodnevno biti pod nadzorom, nakon što je u veljači provalio u dvije kuće.

Samo nekoliko tjedana nakon što je izbjegao zatvor, vratio se na sud i bez srama rekao sucu da nije dolazio na sastanke s nadzornikom jer su se održavali prerano ujutro.

>> Majka htjela prodati svoje dijete za 150 kn

Batchelor je odlučio otići u zatvor kako bi mogao nadoknaditi svoj san. 'Radio sam do 6 ujutro, a već u 10 sam morao biti na sastanku. To je postalo previše za mene jer je poremetilo moj san. Radije ću otići u zatvor pa da se toga riješim, izaći ću van i početi iz početka, neću morati biti na uvjetnoj', rekao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene