449995
449995
449995
449995
449995

Zamjenik ministra zatražio od kolege da ga na leđima prenese preko lokve

  • , 13.09.2016., 19:54
  • Autor:
  • komentara

Suhe noge zamjeniku ministra bile su najvažnije, pa i unatoč tome što se nalazio na mjestu tragedije.

 
 
 
 
Prizor su na nesreću zamjenika ministra zabilježile i televizijske kamere (FOTO: YouTube/Screenshot)
Prizor su na nesreću zamjenika ministra zabilježile i televizijske kamere (FOTO: YouTube/Screenshot)

Japanski zamjenik ministra obnove Shunsuke Mutai pokazao je prije nekoliko dana da se po leđima naroda da jahati i doslovno. Kako ne bi smočio noge, Mutai je od jednog predstavnika vlade zatražio da ga prenese preko lokve, što je ministra obnove Masahira Imamuru natjeralo da se zacrveni od srama.

Imamura se u subotu ispričao javnosti i duboko naklonio ispred kamera jer, osim što se Mutai prema kolegi ponio kao da mu je sluga, prilika u kojoj je odlučio ponajprije brinuti o svojim suhim nogama nije mogla biti gora.

Naime, Mutai tog se dana nalazio u Iwaizumi, u kraju u kojem je tajfun Lionrock odnio preko dvadeset života i načinio golemu materijalnu štetu. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se