Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš 'neugodnjak'

Zamislite da vam se to dogodi: Mjesečario je i potpuno gol izašao u grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je pošteđen daljnjih neugodnosti kada je po njega stigla policija.

Neimenovani gospodin zatečen je u nedjelju rano ujutro kako poptuno gol šeće ulicama u samom središtu Manchestera. Na njegovu žalost, da nema ništa na sebi nije znao niti on, odnosno toga je postao svjestan tek kada se trgnuo iz sna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Naime, siroti je muškarac mjesečario, a u pomoć su mu priskočili policajci koji su mu posudili jaknu kako se ne bi smrznuo, ali i kako bi prekrio genitalije.

"Bio je vrlo zahvalan kada su ga policijski djelatnici ogrnuli, a nezavidnoj se situaciji uspio čak i nasmijati", objavljeno je na profilu na Twitteru manchesterske policije.

Mjesečarenje ili somnabulizam je složeni oblik poremećaja spavanja, a karakterizira ga veliki nemiru krevetu ili hodanje u snu. Obično se pojavljuje u 2-14% djece te 1.6-2.4% odraslih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene