Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bolan ugriz

Zagrizao hamburger, zabio mu se čavao u desni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjet restoranu McDonaldsa u Gothenburgu, za 47-godišnjeg Yusufa Bercila bio je bolan. Umjesto sočnog zalogaja, u desni mu se pri uzimanju zalogaja zabio čavao dužine dva centimetra.

Isprva nije shvatio što nije u redu, no čitavu sekundu kasnije, shvatio je bolnu stvarnost i činjenicu da mu je nešto zapelo zabijeno u desnima. 'Bol je bila nevjerojatna', rekao je Bercil za švedski Metro. Neugodno iznenađen i ozlijeđen, ipak je uspio oprezno ukloniti komad metala iz usta, tek tada otkrivši kako se radilo o čavlu u njegovom hamburgeru.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

>> Privedena zbog presoljenog hamburgera

'Zabio mi se između zuba i desni. Uspio sam ga izvaditi, no tad sam povratio. Što bi tek bilo da je isti hamburger zagrizlo jedno od moje djece?', ljutito se upitao Bercil. Osoblje restorana nije moglo objasniti kako i zašto se čavao našao u njihovom hamburgeru, no ponudili su ispriku. Ozlijeđenog Yusufa Bercila ona se nije dojmila. 'Odsad ćemo raditi hamburgere kod kuće', zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene