Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUNI MOBILNI SIGNAL DOSTUPAN I POD ZEMLJOM

Zagrebački tunel Grič odsad je pokriven Vipnetovom 4G mrežom

VIP
VIP
Jedna od najatraktivnijih lokacija ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, tunel Grič, od sada je pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom. Brojni posjetitelji tako će svoje adventske doživljaje iz tunela moći dijeliti u realnom vremenu sa svojim najdražima zahvaljujući 4G mreži, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva.

 Popularna zagrebačka podzemna atrakcija ovog se prosinca vratila u prošlost, u vrijeme Charlesa Dickensa i starog Zagreba, a do kraja adventa u njoj će osvanuti predimenzionirane dječje igračke i ostale božićne dekoracije. Kreativna scenografija nesumnjivo će privući veliki broj posjetitelja, kojima će od sada puni mobilni signal biti dostupan i pod zemljom.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Nije tajna da zagrebački turizam nezaustavljivo raste, a upravo je Advent u Zagrebu najpopularniji turistički događaj u metropoli, koji privlači sve veći broj domaćih, ali i stranih turista.

Prema podacima Turističke zajednice Grada Zagreba, samo je u prosincu 2016. zabilježeno 94.573 dolazaka i 169.095 noćenja, što je porast od 34 posto u dolascima, odnosno 37 posto u noćenjima u odnosu na godinu prije. Prema nekim procjenama, gotovo 200 tisuća posjetitelja moglo bi ovaj prosinac i dio siječnja provesti uživajući na najsadržajnijem adventu do sada.

Unatoč značajnom povećanju potrošnje, prije svega podatkovnog prometa, Vipnetova mreža ima dovoljne kapacitete za osiguravanje vrhunskog korisničkog iskustva i na samom vrhuncu turističke sezone u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene