Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljene prije 6 godina

Zagonetne NASA-ine snimke...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za NASA-ine kontrolore leta ove tri bijele točkice samo su 'odbljesak na leći kamere', no posada shuttlea Atlantis nije baš sigurna u to.

Na ovoj NASA-inoj snimci vide se tri bijele kugle koje se polako kreću oko Atlantisa za vrijeme njegove misije još 2006. godine. Snimka započinje razgovorom između posade i kontrole leta u kojem jedan član posade opisuje kako se neki objekt brzo kreće oko Atlantisa, te kako ne izgleda kao išta što su do sad vidjeli.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Nekoliko minuta nakon toga ne događa se ništa, no onda kamera fokusira tri sferna objekta koji u lete u formaciji nedaleko shuttlea.

>> Iz aviona snimio prelet NLO-a iznad Seula!

Kontrola leta odmah im priopćava da je odbljesak na leći kamere, no posada Atlantisa nije bila uvjerena u takav scenarij. Kako god bilo, snimka ne pruža dovoljno dokaza da su se u blizini shuttlea našli upravo NLO-i, ali pruža dovoljno materijala za nagađanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene