Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Začepila se gradska kanalizacija

Cijeli grad ispire WC školjke u isto vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko milijun ljudi danas će sudjelovati u sinkroniziranom ispiranju zahodskih školjki u pokušaju odčepljivanja blokiranih odvodnih cijevi u Zimbabveu.

Vlasti u Bulawayu, drugom po veličini gradu u zemlji, pozvale su sve stanovnike da danas točno u 18:30 sati isprazne svoje vodokotliće.

Pročitajte i ovo WC školjke u Biogradu - 3 Prolaznici zbunjeni Neobična umjetnost ili politička provokacija? U središtu grada postavljene WC školjke Slika nije dostupna još se ne zna identitet Lopov u Lici opustošio kupaonicu: Iz kuće nestala WC školjka, a trebao mu je i bojler

>> Prizor iz noćne more: Osječanka pronašla štakora u WC školjci!

Zbog teške suše koja je pogodila taj dio Zimbabvea i uvedenih mjera racionalizacije, stanovnici imaju vodu samo 72 sata na tjedan što je, pak, dovelo do nagomilavanja smeća u odvodnim cijevima.

>> Više nikome nije svejedno na kakvu će WC školjku sjesti!

Gradonačelnik Thaba Moyo najavio je da će masovno puštanje vode biti redovita aktivnost jednom na tjedan. 'Svakog ponedjeljka ćemo zajedno ispirati školjke kako bi odčepili cijevi', kazao je. Kolektivno ispiranje ideja je glavnog gradskog inženjera. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene