Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što reći?

Zabrinjavajuće: Odrastao muškarac se već godinu i pol pretvara da je beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji Amerikanac provodi dan pretvarajući se da je dvogodišnja beba, nosi pelene i cucla dudu varalicu.

Stanley Thornton posljednjih je 18 mjeseci proveo kao dvogodišnjak, u pelenama, i spavajući u ogromnom 'dječjem' krevetiću. 'Volim taj osjećaj kada sam u pelenama, to je kao da me mamica cijelo vrijeme grli', izjavio je u emisiji 'Moja neobična ovisnost' ovaj 31-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slađana Ivić Svijeće za poginulu djevojčicu Mještani su upozoravali na opasnu prometnicu na kojoj je stradalo dijete: "Žalili smo se, ljutili, ali to su veći interesi" Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 Strašna tragedija Djevojčica u blizini svoje kuće stradala pod kotačima kamiona, mještani užasnuti: "Vozač je vikao 'ubit ću se, što sam napravio', a curica je ležala"

Osim krevetića, ovaj Amerikanac ima sve što ima normalan dvogodišnjak, uključujući visoki stolac na kojem ga se hrani. Odjeća mu se posebno kroji, to je tipična dječja odjeća u ogromnoj veličini.

Stanley inače teži 133 kilograma i živi od socijalne pomoći, a tvrdi kako ta želja za oblačenjem u djetešce potječe još iz djetinjstva. 'Nema ničeg seksualnog u tome. Jednostavno se tako osjećam sigurnije i na taj se način nosim sa svojim problemima', tvrdi Stanley.

Inače Stanley traži 'mamu', koja će se brinuti o njemu, hraniti ga, presvlačiti, prati i uspavljivati. Vjerovali ili ne, doista postoje žene koje su se prijavile za taj posao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene