Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpoznatiji likovi čija imena nismo znali

Za ove likove ste sigurno čuli, ali im ne znate prava imena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki od ovih likova možda su vam obilježili djetinjstvo, a da niste ni znali kako se zapravo zovu.

1. Comic Book Guy iz crtane serije 'The Simpsons' zove se Jeff Albertson. Iako se često pojavljuje u seriji, nitko ne zna kako se on zapravo zove, pa čak ni Matt Groening, jedan od autora 'Simpsona', koji kaže da nije bio na sastanku na kojem se odlučivalo o njegovu imenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpisan ugovor Nova TV partner Warner Brosa - Dolaze brojni filmovi i serije! Slika nije dostupna Divni novi svijet Televizor ćemo uskoro imati u oku te osjećati što i glumci

2. Pravo ime ultrapopularne Barbike je Barbara Millicent Roberts, a Ken se preziva Carson.

3. U popularnom stripu 'Peanuts' kojeg je proslavio lik Snoopyja, glavni ženski lik je Peppermint Patty, no njeno pravo ime je Patricia Reichardt.

4. Svima poznati Čarobnjak iz Oza ima puno kompliciranije ime nego što biste pretpostavili: Oscar Zoroaster Phadrig Isaac Henkel Emmannuel Ambroise Diggs.

5. Maskota popularne društvene igre 'Monopoly', čovjek sa cilindrom i štapom, zove se Milburn Pennybags.

6. Ukoliko posjedujete starije verzije 'Monopolyja' na 'Idite u zatvor' karticama vjerojatno imate nacrtan lik policajca. I on ima ime, zove se Edgar Mallory.

7. Spomenut ćemo još jednu društvenu igru, 'Operaciju'. Za one koji ne znaju to je ona igra u kojoj morate oprezno i precizno ostranjivati dijelove tijela pacijenta na operacijskom stolu, a taj pacijent se zove Cavity Sam.

8. Poznata maskota Michellina, tzv. Michellin Man zapravo se zove Bibendum.

9. Jedan od glavnih likova u crtanom filmu Scooby Doo svima je poznat pod imenom Shaggy, no njegovo je pravo ime Norville Rogers.

10. U popularnoj seriji iz 90-ih, 'Dadilja', jedna od glavnih ženskih likova zove se C.C. Babcock, no manje je poznato da kratica C.C. stoji za Chastity Claire.

11. U seriji 'Lude sedamdeste' jedan od likova je i simpatični Fez, no možda niste znali da mu to nije pravo ime. Fez je kratica za 'foreign exchange student' (student na razmjeni), a njegovo pravo ime se zapravo nikada nije saznalo.

12. Serija o simpatičnom Alfu, čupavom izvanzemaljcu čiji je rodni planet Melmac eksplodirao na njegov 228. rođendan, također je bila vrlo popularna. Alf je kratica za 'alien life form', a pravo ime mu je Gordon Schumway.

13. Obožavatelji serije 'Seinfeld' dobro su upoznati s likom 'soup nazzija', jer je upravo epizoda u kojoj se on pojavljuje postala jedna od legendarnih. 'Soup nazzi' se zove Yev Kassem.

14. Još jedan lik iz 'Simpsona kojeg valja spomenuti je klaun Krusty čije je pravo ime Herschel Krustofsky.

15. Ženama itekako poznati lik je Faca iz serije 'Sex i grad' čije je pravo ime John James Preston III. što se sazna tek u SATC filmovima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene