Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wings for Life World Run 2016

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vipnet postao član humanitarne trkačke zajednice

 Hrvatsko izdanje globalne utrke Wings for Life World Run po treći put će se održati u Zadru i to 8. svibnja 2016. Humanitarni karakter utrke ujedinjava cijeli svijet u trčanju kako bi se prikupila sredstva za izlječenje ozljeda leđne moždine, kojih se godišnje dijagnosticira preko 130 tisuća. Sudjelovati mogu svi – profesionalci i rekreativci, ali i osobe u kolicima, a zanimljivo je da utrka u cijelom svijetu započinje u istom trenutku, neovisno o vremenskim zonama. Neobični koncept podrazumijeva presretačko vozilo koje postaje pokretna ciljana linija jer se kreće za trkačima, a u trenutku kad ih pretekne i očita čip na njihovom startnom broju, individualni rezultat šalje na globalnu rang ljestvicu.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Novi član ove ugledne trkačke zajednice nedavno je postao Vipnet koji će hrvatsko izdanje utrke podržati u ulozi generalnog sponzora. Gost svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora bio je naš proslavljeni gimnastičar Marijo Možnik, ujedno i ambasador utrke, koji će također trčati u Zadru za one koji ne mogu. Osim financijskog doprinosa, Vipnet će organizacijskom timu utrke pružati i konvergentne telekomunikacijske usluge a utrci će se pridružiti i zaposlenici Vipneta Ukupna vrijednost sponzorstava i kotizacija za sudjelovanje namijenjena je financiranju najsuvremenijih istraživanja na renomiranim institutima diljem svijeta s ciljem pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene