Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Westgateovih pet godina najboljeg shoppinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetite Westgate Shopping City od 7. - 9. studenog i sudjelujte u obilježavanju pet godina uspješnog poslovanja najvećeg shopping centra u Hrvatskoj s više od 240 trgovina i 700 svjetskih brandova. Odrasli posjetitelji će slaviti uz nezapamćeni rođendanski Late Night Shopping, vinski kutak i Facebook nagradni natječaj dok će se najmlađi posjetitelji veseliti uz pregršt urnebesnih dječjih predstava. Sama proslava će označiti i početak humanitarne akcije Sretni kolačić koja traje do 23. prosinca.

Rođendanski Late night shopping

Kroz 5 godina poslovanja Westgate je svojim kupcima pružio najbolje shopping iskustvo pa upravo na taj način i obilježava veliki dan.
Posjetitelje će zasigurno oduševiti rođendanski Late Night Shopping u sklopu kojeg je Westgate pripremio nezapamćene popuste. Ekskluzivne pogodnosti na cjelokupne jesenske kolekcije te ostale atraktivne ponude pri kupnji osigurat će jedinstven doživljaj za sve posjetitelje.

Veliki Facebook nagradni natječaj

S 119.500 Facebook članova Westgate je kontinuirano vodeći centar u komunikaciji sa svojim posjetiteljima. Za svoj peti rođendan Westgate je odlučio organizirati veliki Facebook nagradni natječaj koji traje od 31.10. do 9.11. Sudionici mogu osvojiti Samsung Soundbar HW-H550/551 i poklon pakete Watch centra, bio&bio, dm-a, Algoritam Profil Mozaika, Deliiicija, Bencha, O'Neilla i Guinota.

Zabava u svakom kutku centra za velike i male

Kako je upravo zabava cilj svake proslave tako i ovoga puta Westgate nudi pregršt zanimljivosti i zabave svojim kupcima. Urnebesne dječje predstave održavat će se u čak četiri termina tijekom vikenda, a žongleri i klaunovi svojim će akrobacijama zasigurno oduševiti i velike i male.

 

Hrana fina i dobra vina

Studeni je mjesec dobrog vina i popratnih delicija, a Westgateov rođendan upravo je idealan datum za vinski kutak gdje će svi koji se tamo nađu moći predahnuti uz fine sireve, med, kolačiće i širok izbor vina te nazdraviti u čast pet godina Westgate Shopping Cityja.

Humanitarna akcija „Sretni kolačić“

Društvenu odgovornost Westgate će zajedno sa svojim zakupcima i posjetiteljima pokazati kroz humanitarnu akciju „Sretni kolačić“. Kupnjom finih kolačića po cijeni od 5 kn djeci OŠ Josip Kozarac omogućit će se ugodan nastavak školovanja, a ujedno se ostvaruju ekskluzivni popusti na cjelokupan asortiman u odabranim trgovinama. Prikupljena sredstva Westgate će donirati izravno OŠ Josip Kozarac u Strošincima koja je pogođena poplavama. Sama akcija biti će podržana od strane brojnih poznatih ličnosti a traje čak do 23. prosinca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene