Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Westgate – više od shopping centra!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Westgate Shopping City je u lipnju prava nezaobilazna lokacija. Ne propustite bogatu ponudu ljetnih kolekcija poznatih domaćih i svjetskih brendova u Late Night Shoppingu od 17. do 19. lipnja te iskoristite atraktivne popuste. Najmlađe očekuju zanimljive i kreativne radionice pune smijeha, veselja te zabave u najvećoj igraonici na zatvorenom – Kid‘s World.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Westgate sadrži najveću ponudu mode u Hrvatskoj koja će zadovoljiti sve ukuse, bez obzira na dob i priliku. Nove ljetne kolekcije i dodatni popusti Late Night Shoppinga od 17. do 19. lipnja, savršena su prilika da upotpunite svoje ljetne modne kombinacije. Iskoristite priliku i opremite se za ljeto uz fantastične popuste u Humanicu, Peek & Cloppenburgu, Tom Tailoru, Commi, Benettonu, Mohitu, Massu i drugima.

Za vrijeme dok stariji obavljaju shopping, Kid’s World će razveseliti najmlađe 16. lipnja u kreativnoj radionici u znaku ljeta. Mališani će imati prilike vidjeti najkreativnije morske skulpture i uživati u izradi vlastitih primjeraka. Za sve obožavatelje, najdraži medvjedić Lino dolazi 18. lipnja razveseliti mališane u razigranoj radionici od 15 do 20 sati.

Predah potražite u ugodnoj atmosferi u jednom od kafića i restorana sa širokom gastronomskom ponudom. Razveselite najmlađe te provedite zabavan i opušten vikend u Westgateu!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene