Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Westgate domaćin prvog Optimističnog sajma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetite Westgate od 8. do 10. svibnja i budite dio najoptimističnijeg događaja u gradu.

 Provedite ugodan i zabavan vikend u opuštenoj atmosferi i saznajte više o temama poput zdravog života, alternative, duhovnosti i ekologije. Pozitivne energije neće nedostajati, kao ni izvrsnog shoppinga jer sve posjetitelje čekaju nove atrakcije Late Night Shoppinga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Optimistični sajam, najveći događaj te tematike u Hrvatskoj, jedinstvena je prilika da se upoznate s inovacijama s područja zdravog života, alternative, duhovnosti i ekologije. Čak više od 50 izlagača posjetitelje će upoznati s aromaterapijom, eko proizvodima, knjigama, zdravom prehranom, rekreativnim programima, alternativnom medicinom, akupunkturom, astrologijom i zvukoterapijom.

Ulaz na Optimistični sajam je besplatan, a uz nagradne igre, u ponudi su eko hrana, ljekoviti pripravci, proizvodi od konoplje, nakit, prirodna kozmetika i dr. Najveći trgovački centar u Hrvatskoj pripremio je i raznolik zabavni program - od plesa i pjevanja do radionica i zanimljivih predavanja. Dođite po svoju dozu optimizma u Westgate i od iskusnih stručnjaka saznajte kako opustiti tijelo i obnoviti duh.

U subotu, 9.5., vas očekuje i prvenstvo u brazilskom jiu-jitsuu, najveće takve vrste na području istočne Europe, stoga, dođite i uživajte u borbama prvaka ove drevne vještine.

Vikend provedite u dobrom raspoloženju uz Late Night Shopping 8. i 9. svibnja od 17 do 23 sata i 10. svibnja od 17 do 21 sat.

Optimistične ponude i sve prateće pogodnosti dočekat će vas i u novootvorenoj Super Konzum prodavaonici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene