Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vruće ljeto u Dalmaciji i na Kvarneru uz najpovoljnije ljetne aranžmane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temperature rastu, vrijeme je da počnemo razmišljati o tome gdje ćemo se rashladiti!

Gdje potrošiti dane godišnjeg odmora kojeg tako željno iščekujemo, a pritom ne potrošiti puno novaca? Kako biste ljetovali na top destinacijama, a izbjegli mogućnost da u špici sezone ostanete bez svog smještaja, potrudili smo se pronaći za vas par primamljivih ponuda s najpovoljnijom cijenom na tržištu!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

TROGIR

Jedan od naših najpoznatijih gradova u svijetu, koji svake godine posjećuje sve više turista, a kojeg je National Geographic proglasio najljepšim gradom-otokom u 2014. godini naš je prvi izbor. Smjestite se svega dva kilometara zapadno od UNESCO-va grada Trogira u mjestu Seget Donji. Ovdje, u prekrasnom zaljevu, obavijen gustom borovom šumom nalazi se hotel Medena, gdje ćete pronaći različite sadržaje, koji će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

VODICE

Poznato turističko mjesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim i s kojim ne možete pogriješiti. Savršene plaže, čisto more, bogati noćni život, i savršena početna točka za istraživanje ostalih obližnjih gradova (Šibenik i Zadar), Vodice će vam upravo ponuditi to, pregršt sadržaja za super ljetnu zabavu i relaksaciju! Provedite 8 dana na bazi 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi FLORA & MADERA u Vodicama u periodu 01.07.-29.07.'17. za dvoje za samo 2849 kuna!

TRIBUNJ

Između Šibenika i Zadra, tek nedaleko od Vodica smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. U slikovitom okruženju s pogledom na staru kamenu jezgru Tribunja i otoke, nalazi se The Movie Resort. Riječ je o tematskom hotelu koji ima vanjski bazen te vlastitu šljunčanu plažu. Kraj samog hotela nalazi se marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi sve do obližnjih Vodica.

DRAMALJ

Duge pješčane i šljunčane plaže, posebna čistoća mora i brojne mirne uvale pružaju višestruka uživanja za sve generacije te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, stoga svoj boravak ovdje možete uljepšati jednim od bogatih izleta prema nekom od obližnjih otoka te posjet Plitvičkim jezerima, a odavde lako možete posjetiti Sjeverni Velebit, Risnjak ili špilju Biserku. A što je sa smještajem? Ne brinite se imam super povoljne aranžmane upravo u Hotelu Riviera i paviljonima u mjestu Dramalj nedaleko od Crikvenice, pa svakako bacite pogled!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene