Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlaška Street Fest

Vratimo slavu Vlaškoj ulici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetite Vlaška Street Fest od 01. do 07.09. i iskoristite super ponude u Vlaškoj ulici!

Jeste li znali da se ove godine od 01. do 07.09.2016 održava prvi Vlaška Street Fest? Požurite i posjetite Crno Jaje Shop u Vlaškoj 63 u Zagrebu gdje Vas čekaju mnoga iznenađenja!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

Vlaška ulica, osim sto je ulica u kojoj se nalazi Crno Jaje Shop, jedna je od najstarijih ulica u Zagrebu, a poznata je i kao ulica trgovaca i obrtnika u kojoj je 1769. godine popisano čak 38 krznara, 27 postolara, 22 čizmara, 21 krojač, 6 mesara. 1. Vlaška Street Fest zahvala je svim našim susjedima i partnerima u Vlaškoj ulici i naš mali pokušaj vraćanja "stare slave" ovoj kultnoj ulici.

Dovoljno za prvi put, ali sljedeće godine ćemo se još više potruditi te osim super ponuda pokloniti našim gostima i kupcima dodatni zabavni sadržaj...koji i kakav, vidjeti ćete nagodinu!

Posjetite nas od 01. do 07.09.2016. i iskoristite super ponude u Vlaškoj ulici!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene