Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pazite što pišete

Vlastima se nije svidio njegov Facebook status, pa sad mora u zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoki sud u Bangladešu osudio je jednog sveučilišnog predavača na šest mjeseci zatvora nakon što je na Facebooku postavio status u kojem želi smrt premijeru te zemlje Sheikhu Hasini.

Ruhul Khandakar osuđen je u odsutnosti jer se trenutno nalazi na stručnom usavršavanju u Australiji, a sporni status je postavio prošle godine nakon smrti najpoznatijeg bangladeškog filmaša Tareqa Masuda u prometnoj nesreći.

Pročitajte i ovo Ilustracija: Thinkstock ulozi su sve veći Ovo se pokazalo kao najmasovnije trovanje u povijesti: Ljudi su imali tamne mrlje, crne prste, groznicu... Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca

'Smrt Tareqa Masuda je rezultat prakse ove Vlade da izdaje vozačke dozvole nekvalificiranim vozačima. Mnogi umiru, pa zašto ne umre i Sheikh Hasina?' glasio je status, tvrde sudski službenici.

Khandakarov status, napisan u Australiji, u međuvremenu je izbrisan s Facebooka.
Inače, Khandakar je u kolovozu pozvan na sud kako bi objasnio sporni status, no on se nije pojavio, pa je optužen za nepoštivanje suda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene