Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi ih u lokalu

Turizam: 'Zabranjen ulaz glasnim Amerikancima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vlasnika trgovine naljutili su se i ostali stanovnici sela Watervillea koji ne žele da im njegovo ponašanje ugrozi dobre odnose s američkim turistima.

Vlasnik trgovine i kafića u Iraskoj Peter Fitzgerald na svoj je izlog postavio natpis da ne poslužuje glasne Amerikance kao ni sve putnike koji dolaze autobusnim turama.
 
Turistički agent Maurice Campbell uočio je natpis dok je bio na odmoru te je fotografiju stavio na Twitter. Izazvao je brojne reakcije širom svijeta, objavio je Independent.
'To stvarno nije u redu, odvratno je. Riječ je o izuzetno turističkoj regiji Irske', izjavio je Cambell za CNBC.

Napravili reklamu toliko brutalnu da se ne smije prikazivati prije 21 sat


Na vlasnika trgovine naljutili su se i ostali stanovnici sela Watervillea koji ne žele da im njegovo ponašanje ugrozi dobre odnose s američkim turistima koji bi mogli namjerno početi zaobilaziti njihovo mjesto. Irsku je prošle godine posjetilo milijun Amerikanaca.

Albert Walsh, predsjednik Gospodarske komore Watervillea kazao je da sve Amerikance u njihovom mjestu očekuje 'glasna i prijateljska dobrodošlica'.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene