Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preopterečen sustav

Vlada poručila: 'Ne nosite čarape na posao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne nosite sokne i čarape na posao, poručila je pakistanska vlada državnim službenicima prije nego što je zbog preopterećenog elektroenergetskog sustava u zemlji isključila klima uređaje i ostavila ljude da se snalaze i rade uz temperaturu od 40 i više stupnjeva Celzija.

Vlada je isključila klima uređaje u svim uredima državne uprave zbog nestanaka struje koji u nekim dijelovima zemlje traju i po 20 sati dnevno.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Klima uređaj - 3 Padali su rekordi "Klima nam znatno pomaže": Stručnjak otkriva koju grešku ovih vrućih dana većina ljudi često radi

>> Poludjelo vrijeme u Moskvi, izmjerena rekordno visoka temperatura!

"Neće više biti korištenja klima uređaja u uredima državne uprave sve dok se bitno ne poboljša elektroenergetska situacija", navodi se u direktivi pakistanske vlade. Kao dio novih pravila poručeno je da se mokasine i sandale moraju nositi na bose noge.

Nestanci struje izazvali su nasilne prosvjede u Pakistanu i predstavljaju snažan udar na industriju te zemlje i imaju za posljedicu gubitke stotina tisuća radnih mjesta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene