452628
452628
452628
452628
452628

Više rublja u manje vremena uz nove LG-jeve perilice

  • , 06.10.2016., 09:48
  • Autor:
  • komentara

Zahvaljujući učinkovitijim ciklusima pranja i ispiranja, regularan program traje samo 59 minuta.

 
 
 
 
FOTO: LG
FOTO: LG

Ubrzani ritam modernog načina života i dugo radno vrijeme ne ostavljaju puno vremena za obavljanje kućanskih poslova pa pranje rublja često dođe na red tek u kasnim večernjim satima. Nasreću, LG je dizajnirao perilice rublja koje pružaju nevjerojatnu brzinu, bez kompromisa kad je riječ o performansama.

Prskanjem vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi za brzo prodiranje, značajka jet spray dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja karakteristične za perilice s tehnologijom 6 Motion Direct Drive. Snažne mlaznice visokog pritiska iznad vrata perilice prskaju sitne čestice vode kroz odjeću za vrijeme iznimno brzih okretaja bubnja kako bi se rublje ispralo brže i učinkovitije. Ove inovacije mogu uštedjeti 30 minuta vremena pri pranju pa uobičajeni program traje tek 59 minuta, bez smanjenja učinkovitosti – i to čak i pri pranju većih količina rublja!

Ove napredne performanse dopunjava i tehnologija pare koja nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Jednako je važno da ove perilice koriste oko 15% manje električne energije te smanjuju potrošnju vode za do 40% u usporedbi sa standardnim perilicama rublja.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se