Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vipnet pokreće „lokalne heroje“ - natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovim natječajem Vipnet želi istaknuti pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju.

Svi mali poduzetnici koji su Vipnetovi pretplatnici s do 14 zaposlenih, mogu se prijaviti na www.viplokalniheroji.hr do 15. travnja. Na službenim stranicama projekta nalaze se i detaljna pravila sudjelovanja u natječaju.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake PR VIP Nova ponuda za starije od 60 godina

Po završetku prve faze prijava, žiriranje će trajati od 16. travnja do 1. svibnja. Žiri će odabrati do 100 najboljih sudionika na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu zajednicu. Odabrani ulaze u veliko finale, a od 2. do 23. svibnja svi građani Hrvatske će moći glasovati za svoje favorite na web stranici www.viplokalniheroji.hr.

Deset najboljih osvojit će sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji i dobiti priliku ispričati svoju poslovnu priču. Osim sudjelovanja u kampanji, pobjednici će osvojiti i poslovno savjetovanje ili edukaciju (po vlastitom izboru) te Microsoft mobitel.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene