Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo je preludo

Vidjeti da biste vjerovali - kao da ista osoba živi u dva tijela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uglavnom nerazdvojne blizanke ni same ne znaju objasniti zašto uvijek govore i misle isto.

Blizanke Bridgette i Paula Powers iz Queenslanda u Australiji upravo su postale internetske zvijezde jer su se brojni gledatelji mogli uvjeriti da njih dvije doslovno uvijek misle i govore isto.

Pročitajte i ovo Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva Slika nije dostupna Zbunile ga VIDEO Neprocjenjiva reakcija dječaka

Bridgette i Paula su uglas identično odgovarale na pitanja tijekom gostovanja u emisiji "Dobro jutro, Britanijo", a voditelja Piersa Morgana su do te mjere oduševile da je izjavio kako mu je to jedan od najdražih intervja koji je vodio u životu.

I doista, Morgan je u jednom trenutku ispravno primijetio da su 42-godišnje sestre daleko više od identičnih blizanki, te da se čovjeku čini kao da gleda istu osobu u dva tijela.

Vjerujte nam riječ, pritom uopće nije pretjerao, te vas pozivamo da se u nastavku na vlastite oči i uši uvjerite u fenomen koji ni same blizanke, dosad uglavnom nerazdvojne, ne znaju objasniti.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene