443810
443810
443810
443810
443810

Vidjeti da biste vjerovali - kao da ista osoba živi u dva tijela!

  • , 20.07.2016., 10:36
  • Autor:
  • komentara

Uglavnom nerazdvojne blizanke ni same ne znaju objasniti zašto uvijek govore i misle isto.

 
 
 
 
Blizanke Bridgette i Paula Powers djeluju kao jedna osoba u dva tijela (FOTO: Screenshot)
Blizanke Bridgette i Paula Powers djeluju kao jedna osoba u dva tijela (FOTO: Screenshot)

Blizanke Bridgette i Paula Powers iz Queenslanda u Australiji upravo su postale internetske zvijezde jer su se brojni gledatelji mogli uvjeriti da njih dvije doslovno uvijek misle i govore isto.

Bridgette i Paula su uglas identično odgovarale na pitanja tijekom gostovanja u emisiji "Dobro jutro, Britanijo", a voditelja Piersa Morgana su do te mjere oduševile da je izjavio kako mu je to jedan od najdražih intervja koji je vodio u životu.

I doista, Morgan je u jednom trenutku ispravno primijetio da su 42-godišnje sestre daleko više od identičnih blizanki, te da se čovjeku čini kao da gleda istu osobu u dva tijela.

Vjerujte nam riječ, pritom uopće nije pretjerao, te vas pozivamo da se u nastavku na vlastite oči i uši uvjerite u fenomen koji ni same blizanke, dosad uglavnom nerazdvojne, ne znaju objasniti.  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se