Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tamo gdje nitko skočio nije

VIDEO Zastrašujući skok u bezdan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guillaume Nery je ronilac na dah svjetske klase i obožavatelj adrenalinskih uzbuđenja poput base jumpinga. U jednom od svojih novih pothvata spojio je te dvije ljubavi - skočio je u morski bezdan i vratio se nazad.

Na Bahamima se nalazi jedno mjesto koje roniocima predstavlja posebno uzbuđenje, a zove se Deanova Plava Rupa (Dean's Blue Hole). Od ruba rupe do njezinog dna nalazi se 203 metra bezdana, a pogled s ruba je i više nego zastrašujući, obzirom da se dno uopće ne vidi.

Pročitajte i ovo Podmorje - 5 Bolja Hrvatska Velimir roni s plemenitim ciljem: Naišao je na svašta - od amfora, potopljenih brodova do podvodnih mina Slika nije dostupna Što ako se odgodi nesreća? Pogled iz perspektive ronilaca!

Nery se na toj lokaciji našao kako bi sudjelovao na natjecanju u ronjenju na dah, ali je u slobodnim trenucima snimio kratki film o skoku u taj bezdan, a video je priložen niže teksta.

VIDEO Pogledajte OTKUD i GDJE je skočio ovaj mladi Norvežanin

Dok Nery leti s ruba prema ništavilu i uranja u tamu, čovjek ne zna što bi prije pomislio, hoće li na njega nasrnuti kakva ogromna morska neman ili ribetina ili će možda ostati bez daha.

Ipak, Nery može držati dah gotovo četiri pune minute, što je profesionalcu poput njega dovoljno za osvajanje morskog bezdana. Kako je to učinio i što je bilo na dnu, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene