Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizor iz horor filma

VIDEO Zapanjujuća najezda velikih i snažnih paukova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je mladić na jugu Brazila uočio i snimio neobičnu 'nebesku' najezdu prilično velikih i snažnih paukova, koji su razvili mrežu između telefonskih stupova i kablova.

Scenu iz jednog mjesta na jugu Brazila vrlo je lako zamijeniti za prizor iz kakvog horor filma. Dovoljan je blagi pogled prema gore i vidi se niz malih, nešto većih i prilično respektabilnih crnih točaka, a oku sokolovom pažljivijeg promatrača ubrzo će postati jasno da je riječ o pravoj 'zračnoj' najezdi paukova.

Pročitajte i ovo Poplave u Brazilu POPLAVE U BRAZILU VIDEO Kaos nakon pucanja brane: Deseci umrlih i nestalih, ljude spašavali s krovova Potopljen grad u Rio Grande do Sulu Oluja i poplave Obilne kiše odnijele deset života: "Stanje je iznimno ozbiljno, kao da se suočavamo s ratom"

>> VIDEO Pogledajte kako pauk plete svoju mrežu

Neuobičajeni je prizor uočio i snimio jedan mladić u mjestu Santo Antonio da Plantina, a na snimci se vidi nepregledna količina paukova kako razvijaju mrežu između telefonskih stupova i kablova.

'Pauci na snimci su prilično veliki i snažni', rekla je entomologinja Deborah Smith sa Sveučilišta u Kansasu, prenosi Express.

Snimku 'letećih' paukova pogledajte u priloženom videu s YouTubea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene