Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prejako zjevnula i iščašila vilicu

VIDEO: Upomoć! Ne mogu zatvoriti usta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica Holly Thompson iz velike Britanije će ubuduće vjerojatno pripaziti koliko jako zijeva. Naime, prije nekoliko dana, zjevnula je toliko jako da joj je vilica ostala ukočena i više nije mogla zatvoriti usta. Pogledajte video.

Je li uzrok zijevanju bio pospanost ili pak dosada? Holly je, naime, u školi slušala predavanje o vladi i politici i u jednom je trenutku napravila ono što svatko od nas svakodnevno radi - zjevnula. No, koliko god se ta radnja činila bezazlenom, Holly više nije mogla zatvoriti usta. Odveli su je školskoj medicinskoj sestri, no kako ni ona nije mogla pomoći, Holly je prevezena u bolnicu, gdje joj je dijagnosticirano iščašenje vilice, objavio je BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Ilustracija Tijekom radova Djevojka pala sa skele na zagrebačkom samostanu: "Čuo sam udarac i ljude kako su vikali"

Ne bi li iščašenu vilicu vratila u prvobitan položaj dežurna liječnica poslužila se nesvakidašnjom metodom. Hollyna je usta napunila s čak 26 drvenih štapića poput onih od sladoleda i upalilo je. Nakon nekog vremena mišići vilice su se umorili i liječnica je vilicu uspjela vratiti na mjesto. Presretna Holly ponovno je mogla zatvoriti usta, a liječnica joj je savjetovala da neko vrijeme pokuša ne zijevati. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene