Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolumbijski kuhari

VIDEO: 'Ljubavni desert' s viagrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenti u kolumbijskoj školi kuhanja osmislili su 'ljubavni desert' u kojem se nalaze razni sastojci među kojima je i viagra.

Državna kuharska škola u Kolumbiji prezentirala je svoj specijalitet na kulinarskom showu 'Gastronomy 2009'. Kremasti desert ukrasili su studenti škole u dobi od 17 do 23 godine, komadićima čokolade i poslužili ga u čašama, piše AP. Carlos Romero, jedan od kreativaca koji je sudjelovao u kombinaciji namirnica za što bolji uspjeh deserta kaže kako je cilj ove slastice da se plava pilula pretvori u novu vrstu afrodizijaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

U njihovom receptu, kaže Romero, nalaze se i upute kako uspješno Viagru pretvoriti u desert. Slastica još nije namijenjena prodaji, jer prije nego se pojavi u slastičarnicama, recept mora proći testiranje i mora ga odobriti kolumbijski državni institut za hranu i lijekove. Maria Rosa Hernandez iz insitituta kazala je kako će se uzeti uzorak deserta i ispitati njegovi sastojci.

Biste li voljeli probati ovaj desert?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene