Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više incidenata

VIDEO: Tučnjava usred leta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tučnjave koje su se dogodile na međunarodnim letovima ovoga mjeseca i u koje je uključeno nekoliko Kineza, zabrinuli su tamošnju javnost.

Tučnjava između nekoliko kineskih putnika dogodila se prošloga petka u zrakoplovu Sichuan Airlinesa koji je letio na relaciji Saipan- Šangaj. Incident je izazvao putnik koji se nije složio s tim što je putnik ispred njega spustio sjedalo kako bi mu bilo udobnije, kazali su iz odnosa s javnošću Sichuan Airlinesa.

>> Dizalo palo sa 100 metara, 19 mrtvih

Zanimljivo je da su se i ranije događali ovakvi incidenti između putnika na dugim letovima. 'Zrakoplov je pod kontrolom računala neposredno nakon polijetanja. Vrlo je opasno kada se nekoliko ljudi odjednom odluči za promjenu sjedala u isto vrijeme. Avionske su nesreće često izazvane zbog gubitka ravnoteže', rekao je Li Yanbin, djelatnik zrakoplovne industrije.

>> Je li ovo najbahatije parkiranje ikada?

Tamošnji pravnici smatraju da su potrebne strože kazne kako bi se spriječili ovakvi incidenti koji ozbiljno mogu naštetiti sigurnosti putnika u zrakoplovu, prenosi APTN. 'Zakon o javnoj sigurnosti nije dovoljno strog prema onima koji se ovako ponašaju', rekao je Zhou Zhiming, odvjetnik iz jedne odvjetničke tvrtke. Prema kineskom Zakonu o javnoj sigurnosti, remećenje mira u zrakoplovu kažnjava se 10-dnevnim pritvorom i novčanom kaznom od 500 yuana.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene