Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nebu pod oblacima'

VIDEO: Trojica se odmaraju na samom vrhu Burj Khalife

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica muškaraca odlučili su odmoriti na jednom od najneobičnijih i najopasnijih mjesta na planeti - samom vrhu Burj Khalife, najviše građevine na svijetu.

Pročitajte i ovo Ljudi u kafiću Praznici ANKETA Ovo su neradni dani u 2024., znalci će ponovno imati mnogo prilika za spajanje: Ali ima i jedna loša vijest Slika nije dostupna Neočekivan potez Zatvorena promatračnica Burj Khalife

'Sjedimo na samom vrhu najviše zgrade na svijetu. Srce mi tuče kao ludo. Grčevito se držim za metalni vršak tornja', priča jedan od trojice muškaraca, koji iako mu nije svejedno na visini od 828 metara, jednom rukom snima, a drugom ne ispušta mršavi metalni stupić na samom vrhu najviše zgrade na svijetu.

>> Zatvorena promatračnica Burj Khalife

Preostaloj dvojici muškaraca, koji sjede na metalnom obruču zgrade, situacija se ne čini opasnom po život. Oni jednostavno odmaraju i fotoaparatima uzimaju panoramske slike. Jedan od njih čak nije niti vezan za vrh tornja i još čak hini kao da će pasti. Kako izgleda pauza sjedeći na obruču promjera jednog metra 'nebu pod oblacima', pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene