Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati razlozi

VIDEO: Tisuće meduza okupirale plaže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici San Francisca ovih dana su dobili novu turističku atrakciju. Naime, najpoznatija njihova plaža, Ocean Beach, doslovno je 'okupirana' tisućama meduza.

Pročitajte i ovo Policija istražuje incident u kineskom konzulatu u San Franciscu Incident u San Franciscu VIDEO Automobilom se zaletio u konzulat, a onda je došlo i do pucnjave: Policija ubila napadača Plaža Prijeti im zatvor Nova uhićenja na hrvatskim plažama: Dvojica stranaca snimala nagu djecu

 Iz do sada nepoznatih razloga preko noći se na pješčanoj plaži pojavilo na tisuće meduza, a nakon što su prvi stanovnici San Francisca uočili ovu pojavu, vijest se proširila tako da su mnogi pohrlili vidjeti meduze na kopnu. 'Još uvijek ne znamo zbog čega se ovo dogodilo. Isto tako, ne znamo koliko će meduza preživjeti i uspjeti se vratiti u more', izjavio je George Durgerian iz sveučilišnog centra Golden Gate, a njegovu izjavu donosi internetski portal NECN.

>> Artkičko more krije 'Darth Vader' meduzu

>> VIDEO: Španjolsku obalu okupirale meduze

Znanstvenici su odlučili cijeli proces prepustiti prirodi, odnosno ne pomagati meduzama da se vrate u more. 'Ovo je prirodna pojava i odlučili smo prepustiti prirodi da sve obavi kako se sve radi u nacionalnim parkovima', rekao je Durgerian. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene