Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio ga prijatelj

VIDEO Potpuno GOL skakao po krovovima u Londonu, doznajte zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim Shieff, svjetski pobjednik u Parkouru, gol je trčao ulicama Londona. Sve je snimio njegov prijatelj.

Tim Shieff, svjetski pobjednik u Parkouru, vještini kretanja koju čovjek koristi da bi najučinkovitije, najbrže i sigurno stigao do cilja, gol je trčao londonskim krovovima, kako bi Jason Paul, njegov kolega u sportu, snimio umjetničke fotografije.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Na fotografijama nazvanima 'Čovjek i smrtnik', vidi se kako Tim skače s jednog kata na drugi, iznad prometne ulice i pomiče granice, potpuno gol, piše London 24.com.

Govoreći o projektu, Jason i Tim kažu kako su bili inspirirani 'suprotstavljanjem pronađenim u arhitekturi suvremenih grčkih gradova, s preživjelim kipovima i spomenicima antičkog svijeta', te ih preusmjerili u ideju londonskog urbanog pejzaža.

Skinuo se gol u zračnoj luci, propao kroz wc i čovjeku odgrizao uho

'Ljudi se često isključuju od vlastitog ljudskog oblika u svojim svakodnevnim životima, a mi smo se željeli igrati idejom prezentiranja našeg prirodnog stanja među urbanim jaknama konformiteta', rekao je Tim.

Fotografije koje se i prodaju, možete pogeldtai u priloženom videu i ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene