Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od visine

VIDEO: Tigar zbog straha na gredi ostao 24 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bengalski tigar iz jednog britanskog Zoološkog vrta pati od straha neuobičajenog za njegovu neustrašivu vrstu - boji se visine i odbija sići s 4,5 metra visoke drvene platforme.

Pročitajte i ovo Vox populi Pitali smo vas VIDEO Bojite li se pasa koji šeću bez nadzora? "Oni mali nadrkanci počnu lajati, napadati ljude..." Nova aplikacija dnevnika - 1 Želimo čuti vaše mišljenje Velika novost u Dnevniku Nove TV: Prvi puta uživo izrazite svoj stav i postanite aktivni sudionici programa

Dvogodišnji tigar Tanvir jučer ujutro se bez problema popeo na 4,5 metra visoku 'spravu za tjelovježbu', nešto poput platforme, no problemi su nastali kada je trebao s nje sići. Tanvir se prestrašio i na gredi je već puna 24 sata.  Zaposlenici ZOO-a kažu kako će najvjerojatnije sići kada dovoljno ogladni, no tigrovi bez hrane mogu izdržati i do pet dana.

'Već je bio blizu silaska, no predomislio se u posljednji trenutak. Jučer je izgledao tako hrabro. Po prvi put se popeo na platformu, i to vrlo spretno i brzo, no onda je cijelo popodne proveo gore izležavajući se. Kada je došlo vrijeme hranjenja, pogledao je dolje i ništa više od toga. Jednostavno ne želi sići, vjerojatno skuplja hrabrost da se vrati istim putem kojim se i popeo', kazala je čuvarica tigrova Emma Godsell.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene