Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promatrala preko 20 minuta

VIDEO Snimila ovo i rekla: 'Odsad vjerujem u NLO-e'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stephanie Wilkerson snimila je iznad svoje kuće u Pennsyvaniji čudna svjetla i otad kaže: "Odsad vjerujem u NLO-e".

Nepoznata treptajuća svjetla s nepoznatog letećeg objekta pojavila su se u Lower Paxtonu, u Pennsylvaniji, a kamerom mobitela zabilježila ih je Stephanie Wilkerson. Lokalna policija ne zna o kakvim je svjetlima riječ.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

Wilkerson je za ABC rekla da je isprva pomislila da je riječ o zrakoplovu, no da je onda shvatila kako se objekt zapravo ne kreće. "Promatrala sam ga oko 20 minuta i primijetila da je mijenjao boje", dodala je.

VIDEO Tvrdi da je pronašao 'izvanzemaljsku bazu' na Mjesecu?!

najbliži aerodromi i centar za obuku Nacionalne garde koji je u blizini, izvijestili su da nije bilo nikakvih letova u to vrijeme iznad tog područja. Incident se dogodio u ponedjeljak.

Wilkerson nije jedina vidjela spomenuta svjetla, već su ih vidjeli i drugi stanovnici tog područja. "Odsad vjerujem u NLO-e", zaključila je ona.

Video kojeg je snimila ne prikazuje puno i okrenut je vertikalno. Mogu se razaznati neka svjetla u mraku, no dalje od toga se ništa ne može razaznati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene