Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veyron EB

VIDEO: Bugattijem uletio u lagunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teksašanin Andy House po autocesti je vozio vrijedan Bugati Veyron EB kada mu je, prema njegovim riječima, pelikan koji je letio jako nisko skrenuo pažnju. U idućem trenutku i on i vrijedan automobil 'zaplivali' su u obližnjoj močvari.

Iako 34-godišnjak nije ozlijeđen, vjerojatno je spoznaja da je uništio milijunski automobil bila itekako bolna. Da bi stvar bila još gora, u močvari u blizini gradića Lufkin nije slatka već slana voda. G. House je inače vlasnik tvrtke koja restaurira oštećena luksuzna vozila, a Bugatti Veyron EB iz 2006. nedavno je u Arkansasu ponuđen na prodaju za vrtoglavih 1,25 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dva noviteta Novosti iz Bugattija - Sprema se Speedster, a potom nasljednik Veyrona Slika nije dostupna Hibridni pogon Bugatti Veyron - Nasljednik s 1500 KS?

Incident se dogodio u srijedu, a zaposlenik vučne službe koja je automobil izvukla iz močvare Gilbert Harrison kazao je za Houston Chronicle da je House nakon nemilog događaja 'bio toliko zatrpan pozivima da se prestao javljati na mobitel'. Među pozivatima su, među ostalima, bili i guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger i mnoge druge slavne osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene