Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost ili glupost?

VIDEO Skočio s krova i napravio kolut unazad, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Pertha očito nije previše razmišljao o mogućim posljedicama prije nego li se odvažio bez zaleta s krova skočiti u nekoliko metara udaljen bazen.

Brodie Sciberras iz Pertha u Australiji skočio je s krova kuće u bazen koji je bio udaljen nešto više od tri metra. No, da bi izazov bio veći, odlučio je skočiti bez zaleta i napraviti kolut unazad. To baš i nije bila dobra ideja jer je skoro udario glavom o beton.

VIDEO Teksaški skok smrti: Biste li se usudili?

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija

Sve je snimio Sciberrasov prijatelj Callum Loyd kojeg se može čuti kako mu kroz smijeh govori: 'Možeš umrijeti, ne mogu ovo gledati'. Loyd je kasnije snimku objavio na You Tubeu.

Korisnici tog servisa su u komentarima ispod snimke kritizirali Sciberrasa. 'Kakav idiot, mogao je umrijeti', napisao je jedan korisnik. 'Sljedeći put nećeš biti te sreće', napisao je drugi korisnik.

Hrabrost ili ludost? Pogledajte video i procijenite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene