Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što vi kažete?

'TOČNO OVAKO ZAMIŠLJAM PAKAO' Video koji se mnogima nije svidio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neizmjerno sretne studentice nisu izazvale sreću kod velikog broja tviteraša.

Video u kojem, čini se, neizmjerno sretne studentice pjevaju i plješću postao je viralan nakon što su ga korisici Twittera usporedili s noćnom morom.

Pročitajte i ovo Nevrijeme pano Dramatičan trenutak VIDEO Pogledajte trenutak kada je vjetar otrgnuo reklamni pano i odbacio ga prema autobusu punom putnika Impresivni prizori prirodnih fenomena - 4 impresivni fenomeni VIDEO Snaga prirode: Pogledajte fascinantne prizore erupcije vulkana i meteora koji je obasjao noćno nebo

Sporni video izgleda ovako - tri članice sestrinstva Alpha Delta Pi sa sveučilišta u Teksasu otvaraju vrata svoje kuće iza kojih se nalazi mnoštvo djevojaka koje zajedno pjevaju i plješću.

Korisnica Twittera @poeticgf video je objavila na svom profilu uz komentar 'one su uistinu otvorile vrata pakla'. Od tog trenutka podijelilo ga je ili 'lajkalo' više od 50 tisuća korisnika Twittera.

Neki su se videu rugali, drugi optužili sestrinstvo za nedostatak raznolikosti (sve cure su bjelkinje), a neki su se šalili da su se prepali.

'Imat ću noćne more', jedan je od komentara na video. 'Točno ovako zamišljam pakao', stoji u drugom komentaru.

No, ima i onih koji brane djevojke i one koji napadaju video optužuju da su ljubomorni. A što je to točno izazvalo čitavi niz reakcija - pogledajte sami:
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene