Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svidjele mu se ideje gledatelja

VIDEO: Arnie s nožem u ruci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger iznenadio je svoje gledatelje, pojavivši se na video snimci zahvale s ogromnim nožem u ruci, koja je prije dva dana objavljena i na internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Praktični Schwarzenegger gledateljima je snimkom htio izraziti zahvalnost za davanje konstruktivnih ideja oko rezanja deficita savezne države Kalifornije, u visini od čak 26 milijardi dolara. Gledatelji su mu, između ostalog predložili i da proda službene automobile, ali da ih prije toga na njih stavi vlastoručni potpis. Na taj način cijena bi im višestruko skočila, s obzirom na njegov kultni status kao bivše filmske zvijezde. 'To je upravo ono što ćemo i učiniti', kazao je vidno sretan Schwarzenegger i zatražio od gledatelja da nastave s dobrim idejama. Na pitanje da li smatra prikladnim objavljivanje svoje snimke na internetu s nožem u ruci, Schwarzenegger je kazao kako ne želi da ga vide kao 'El Stiffa' (ukočenog) guvernera. Za sebe tvrdi kako je za razliku od svojih prethodnika, on bitno živopisnija osoba.

Aukcija automobila s potpisom slavnog 'Konana barbara' biti će održana krajem kolovoza, a dužnosnici procjenjuju kako prodajom oko 15 posto službenih automobila (od njih 40.000), mogu zaraditi i do 24 milijuna dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene