Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstven porod

VIDEO Rodila blizance na dvije različite autoceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siobhan Anderson dobila je trudove prije predviđenog vremena zbog čega nije stigla na vrijeme u bolnicu kako bi rodila blizance.

Majka s Long Islanda, svoje je blizance rodila na sasvim neobičan način. Siobhan je u subotu dobila trudove nakon čega je sa suprugom Bryanom krenula prema bolnici. Međutim, blizanci nisu mogli čekati da im mama stigne u bolnicu te su odlučili doći na svijet na putu do bolnice.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Slika nije dostupna ''Iznenađena sam i sretna'' Događaj koji se rijetko viđa: Rodila blizance, ali s različitim godinama rođenja

Tek što su se udaljili od kuće, Siobhan je osjetila kako jedno dijete izlazi i par je morao stati i pozvati hitnu pomoć. Na svu sreću, hitna je došla na vrijeme za porod te maloga Gavin Johna porodila na nosilima uz autocestu, prenosi ABC.

>> Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene!

Čim su porodili jednog dječaka požurili su u najbližu bolnicu kako bi se i njegov brat mogao poroditi. Nisu se vozili ni deset minuta kada se scenarij ponovio, ovaj put na drugoj autocesti. Siobhan je svojeg drugog sina, Declan Michaela, rodila također uz buku automobila na autocesti.

Mama i blizanci su dobro i u petak bi trebali biti pušteni doma. 'Još sam u šoku i ne mogu vjerovati što se dogodilo i da sam uspjela to izvesti', rekla je Siobhan, koja je planirala roditi u bolnici pod epiduralnom anestezijom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene