Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretrnuo od straha

VIDEO Ribiču morski pas oteo plijen s udice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribič je iz svojeg kajaka hvatao ribu na udicu i uhvatio tunu. Onda se pojavio tigrasti morski pas velik preko tri metra...

Isaac Brumaghim našao se oči u oči s morskim grabežljivcem, koji mu je praktički iz ruku istrgnuo tunu, koju je uhvatio na udicu, a njega skoro prevrnuo iz kajaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina Slika nije dostupna Dugačko 5 metara VIDEO S kakvog je plovila ulovio ovo pola tone teško morsko čudovište!

>> VIDEO Medeni mjesec iz noćne more: Mladoženju umalo pojeo morski pas!

Brumaghim je uspio spasiti ribički štap, no tuna je završila kao plijen morskog psa, koji je zaprijetio i ribiču. Sve je snimio kamerom postavljenom na kajak i kad je došao kući, video je objavio na YouTubeu, gdje je u nepuna tri dana skupio preko četiri milijuna pregleda.

'Morski pas je prvo napravio krug oko kajaka, a onda je pojeo ribu ispod mojeg kajaka i tad sad postao svjestan što mi se upravo dogodilo i reagirao sam na to. Da, prošli su me trnci od same pomisli na to i da bi gurnuo ruke u vodu zbog ulova. Zamislio sam se nad tim koliko nepromišljeno bi to bilo', rekao je Brumaghim, a prenosi orange.co.uk.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene