Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije im se dalo

VIDEO SKANDAL: Novu liniju na cesti povukli preko hrpe lišća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani su bili šokirani kad su vidjeli ovaj primjer lijenosti gradskih djelatnika

Vozači u Memphisu bili su prilično šokirani lijenošću tamošnjih djelatnika za cestovni promet kojima je prilikom iscrtavanja novih linija na cesti bilo teško pomaknuti hrpu lišća, pa su liniju naprosto nacrtali preko nje. No, ono što je još čudnije je što njihov šef za ovakav postupak ima opravdanje.

Pročitajte i ovo Poziv - 2 Poziv Domagoja Mikića Na dan im kraj kuće prođe 800 kamiona, a vozači bacaju bočice s urinom: "Svi smo već pred pucanjem" Radovi na tunelu kroz Kozjak - 4 Tunel kroz Kozjak Gradi se novi ulaz u Split, ići će preko Kaštela, a građani upozoravaju: "Toliko će ljudi ginuti"

>> Skandal u Slavoniji: Doslovno UKRALI cestu!

John Cameron je za WMCTV kazao kako je pravilo tvrtke da se iscrtavanje ne prekida zbog prepreka na cesti, već se radnici vraćaju kasnije i naknadno iscrtavaju linije koje nisu dobro napravljene. Cameron ih je opravdao objašnjenjem da se linije iscrtavaju s tri stroja koja po gradu voze jedan za drugim.

Strojevi se, rekao je, zbog sigurnosti ne gase i ne zaustavljaju dok se ne ispuni dnevni plan. Međutim, ovo objašnjenje nije nimalo zadovoljilo građane Memphisa koji su u komentarima na Facebook stranici WMCTV-a izrazili svoje nezadovoljstvo načinom na koji se troši njihov novac.

Action News 5 - Memphis, Tennessee

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene