Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez - Uznemirujuća snimka!

VIDEO 'Lajkao' fotografiju druge djevojke - Evo koja je bila OSVETA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upozoravamo čitatelje da bi sadržaj ovog videa za neke od njih mogao biti uznemirujuć.

Ako ste pomislili da su samo muškarci ti koje ljubomora čini agresivnima, varate se. Dokaz da žene itekako mogu nasrnuti na jači spol je ovaj nedavno objavljeni video, piše Brobible.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene

Nakon što je 'lajkao' fotografiju druge djevojke na Facebooku, Brandon je dobio jezikovu juhu. Njegovu djevojku Jasmine uhvatila je tolika ljubomora da je nasrnula na svojeg dečka, a kamera koju je Brandon imao upaljenu, sve je snimila.

Istraživanje je pokazalo da se korištenjem Facebooka može pojačati osjećaj ljubomore

Bila je toliko bijesna zbog njegovog čina da ga je pritisnula na pod i nije mu dala da se pomakne, a onda je uslijedilo psihičko maltretiranje.

'Zar ti ja nisam dovoljna da drugima 'lajkaš' fotke na Facebooku', pitala ga je. Brandon joj je odgovorio kako to ništa ne znači, da to nije prevara niti je ikada naumio tako nešto.

Kada se svađa zahuktala, Brandon je Jasmine spočitao njezine prevare. Kazao joj je da ga je 8 puta prevarila, na što je ona rekla da su tada bili na pauzi u trajanju od tjedan dana.

Što ljubomora čini: Imao šest žena, one ga silovale do smrti

Spočitao joj je i to što svima šalje svoje golišave fotografije, a sada njemu prigovara oko jednog 'lajka'.

Jasmine je u svoju obranu rekla da je to činila prije, da više to ne radi jer ionako koristi BlackBerry, što god to značilo.

Svađu zbog 'lajkanja' fotografija drugih djevojaka pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene