Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavili promet, zapalili baklje...

VIDEO Ovako to rade pravi bajkeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz pomoć mnoštva prijatelja i poznanika, jedan je biker iz Kalifornije zaprosio svoju dugogodišnju djevojku nasred autoceste, u oblaku ružičastog dima.

Ova nesvakidašnja prošnja, koja je na trenutak zaustavila promet jednim smjerom autoceste, snimljena je i kamerom te se pojavila na YouTubeu, gdje su je pogledale tisuće korisnika.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

>> Bikeri u Bugarskoj otkrili selo Bikovo, počelo masovno useljavanje

Nažalost, kalifornijska prometna policija nije vidjela događaj kao nešto spontano i bezazleno. 'To je protuzakonito. Oni to ne smiju raditi', istaknuo je policajac Jose Barrios, a prenosi LA Times.

Ipak, tijekom prosidbe na autocesti se nije dogodila niti jedna prometna nesreća, no policija i dalje istražuje 'incident'. Sretni par, kojeg su lokalni mediji identificirali kao Hectora Martineza i Paige Hernandez, ističe kako ih dosad nisu kontaktirali iz prometne policije.

Martinez je prosidbu planirao još u listopadu prošle godine, tražeći pomoć prijatelja i svoje obitelji te obitelji zaručnice. Oni su stajali na nadvožnjaku i snimali sve kamerom, a Martinez je svojoj novopečenoj zaručnici 'prodao' priču kako idu samo na još jednu nedjeljnu vožnju s prijateljima.

'Kad je skinuo kacigu, tad sam se zbunila. Vidjela sam sve na nadvožnjaku i upitala što se događa?', rekla je Hernandez u intervjuu za lokalne medije. Nakon toga je rekla i sudbonosno 'Da'.

Pogledajte video ove neobične prosidbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene