Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosadne sjednice

VIDEO: Pospani parlamentarni zastupnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pospanim indijskim parlamentarcima nije važno ni kada im govor drži njihova predsjednica koja im je pokušala objasniti koliko je važan njihov posao kada donose odluke. Oni su tijekom sjednice jednostavno zadrijemali.

Meira Kumar, prva žena predsjednica parlamenta u Indiji nije dovoljno interesantna zastupnicima, čak ni kada objašnjava različite aspekte donošenja zakona i odgovornosti koje imaju parlamentarci. Ipak, stala je na njihovu stranu i kada su svi vidjeli da nisu obraćali nimalo pažnje na nju. 'Ne vjerujem da je itko spavao. Svi su bili budni', rekla je Kumar po završetku sjednice, upitana o incidentu.

Pročitajte i ovo Europski parlament u Strasbourgu (Foto: AFP) nakon upozorenja stiglo objašnjenje Drama u Europskom parlamentu: Poslano upozorenje zbog sumnjive vode, objavljeno o čemu se radilo Strašni prizor iz parlamenta Kritizirao vladajuću stranku VIDEO "Imate krv na svojim rukama": Zastupnik zagrmio za pozornicom pa se srušio, nije mu bilo spasa

Kumar se u svom govoru osvrnula na različite aspekte donošenja zakona i dogovornosti vezane za izvršnu vlast, ali malo prisutnih zapravo je čulo što je rekla jer su zadrijemali tijekom dvodnevne promocije programa za parlamentarce, prenosi Reuters. Indijske novine često objavljuju fotografije svojih političara kako spavaju na važnim sastancima, pa i za vrijeme donošenja zakona. Pospane aprlamentarce možete pogledati u priloženom videu.

Treba li kazniti dužnosnike spavače?

  • Da
  • Ne, sjednice su ionako dosadne, svatko bi zaspao
  • Bili su umorni od rada, treba im oprostiti
  • Nije me briga, svi su političari isti

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene