Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svih iznenadio

VIDEO POMUTNJA NA ULICAMA: Kim Jong-un u šetnji Hong Kongom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne, ipak veliki vođa nije šetao Hong Kongom....Radi se o glazbeniku koji nevjerojatno sliči na njega.

Za glazbenikom iz Hong Konga koji se predstavlja kao Howard od 2011. godine okreću se svi prolaznici koji ga sretnu. Naime, 35-godišnji glazbenik fizički nevjerojatno sliči Kim Jong-unu, vođi Sjeverne Koreje pa kad prošeta ulicom, apsolutno ga svi primijete.

>>
VIDEO Kim Jong-un došao na rub provalije, tamo ga čekao radni stol

'Ponekad moram nositi kapu i sunčane naočale kako bi izbjegao pozornost', kazao je Howard. Reakcije ljudi su ga potaknule da pokrene biznis pa je otvorio stanicu na Facebooku gdje se oglašava kao dvojnik Kim Jong-una. Dobio je niz zahtjeva i ponuda, a pojavio se i u jednoj reklami, piše The Mirror. 'Učinilo mi se da je dobra ideja da ovo pretvorim u posao i da na tome malo zaradim. Uostalom, zabavno je jer izluđuje ljude. Ne očekuju da će ga sresti na ulicima svoga grada', rekao je.

Howard je istaknuo i kako ga obitelj podržavau pokušaju da od fizičke sličnosti sa sjevernokorejskim vođom napravi i profesionalnu karijeru.
Kako prolaznici reagiraju kada ga sretnu na ulici, pogledajte u videu!

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene