Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksperiment

VIDEO Užarena kugla u kocki leda pogledana više od milijun puta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je znatiželjna osoba užarenu kuglu stavila na led. I mnogi drugi su željeli saznati što se tada događa, pa je snimka događaja u kratkom razdoblju pregledana više od milijun puta.

Snimka ovog zanimljivog eksperimenta dio je online kolekcije videa na YouTubeu koje je snimio korisnik koji se naziva Carsandwater.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Kako se planira ostvariti smanjenje emisije ugljika u atmosferu? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić

'Dobio sam upit što se dogodi kada užarenu kuglu nikla stavim u led. Budući da sam se i sam pitao što bi se dogodilo, odlučio sam to učiniti i snimiti', rekao je autor.

>> VIDEO Pogledajte što se događa s vrućom vodom na -41

A snimka ovog eksperimenta postala je viralna već prvi dan nakon objave. U nekoliko dana pregledana je više od milijun puta!

Carsandwaterova znatiželja potaknula ga je i da otkrije što se događa kada se užarena kugla nađe u čaši vode. Kako to izleda, provjerite i vi u priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene