Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Što sam to napravila?!'

VIDEO Pogledajte kako je ova navijačica 'uhvaćena na djelu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka čiju je 'krivnju' uhvatila kamera na utakmici američkog nogometa između Ohio State Buckeyesa i Alabama Crimson Tidea postala je hit na internetu.

Kaleigh Lambert (23), navijačica Ohia, pomalo je odsutno pomilovala je po glavi i vratu mlađeg muškarca do sebe pa kada je shvatila da su je snimile kamere brzo ju je povukla s očitim izrazom nelagode na licu.

Pročitajte i ovo Donald Trump (Foto: AFP) nije dobrodošao Trump će posjetiti poprišta masovnih pucnjava, mogući prosvjedi: ''Mentalne bolesti i mržnja povlače okidač, ne pištolj'' Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) NAKON CRNOG VIKENDA Trumpu je prekipjelo: Predlaže smrtnu kaznu za počinitelje zločina iz mržnje i masovne ubojice

VIDEO Pronašli ženu koja je snimila porno uradak u crkvi

Na društvenim mrežama odmah se počelo nagađati kako je sigurno uhvaćena u prevari. Sve dok se nije javila njezina mama koja je kazala da to nije točno te da je Kaleigh pomazila svojeg dečka koji je bio s njom na utakmici, piše Daily Mirror. Ipak, ostaje pitanje zbog čega joj je bilo neugodno kada je shvatila da je 'uhvaćena'.



 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene