Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koje polijetanje!

VIDEO Ovo imate rijetko kad priliku vidjeti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad ratni zrakoplov slijeće na javnu prometnicu, to svakako nije nešto što se viđa svaki dan. U najboljem slučaju, radi se o vojnoj vježbi, a u najgorem o nekom izvanrednom stanju, ili po zrakoplov ili po pilota.

Vojni piloti, između ostalog, prolaze i dio obuke koji ih uči kako sletjeti na javne prometnice. Civilni zrakoplovi svako malo iskoriste javnu prometnicu kao pistu za prinudno slijetanje, a jedan takav slučaj zabilježen je i u studenom 2013. kad je laki zrakoplov iz Srbije prisilno sletio na županijsku cestu 2181 između Koprivnice i Križevaca.

Pročitajte i ovo Donald Trump Novo proširanje? Finski predsjednik nije zabrinut zbog Trumpovih izjava: "Fokusirani smo na pristupanje NATO-u" Migranti Već ovog tjedna Zatvaraju granične prijelaze s Rusijom zbog sve većeg priljeva migranata: "Želimo da se ovo zaustavi"

Avion iz Srbije zbog nevremena sletio na cestu kod Koprivnice

U priloženom videu možete pogledati kako izgleda kad F-18 Hornet polijeće s javne prometnice u Finskoj pokraj grada Joroinena. Finska vojska je prethodno osigurala da se istom ne prometuje. Druge zemlje nisu tako obazrive prema vozačima, pogotovo Švedska i Rusija, prenosi Wired.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene