Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmah se udomaćio

VIDEO: Zalutali pingvin završio na policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgubljeni pingvin zalutao je u prostorije policije u Peruanskom gradu Limi.

Životinja se izgubila na putu do prirodnog staništa i doplivala do obala u Limi, gdje je jednostavno ušetala u prostorije lokalne policijske postaje. Pingvin se lako prilagodio novoj sredini i statusu lokalne zvijezde, ležerno šetajući dvorištem policijske postaje.

Pročitajte i ovo Stampedo u noćnom klubu u Peruu - 3 Tragedija u Peruu U stampedu u noćnom klubu poginulo 13 ljudi: Sve je počelo kad je policija došla u nadzor zbog epidemioloških mjera Potres u Peruu (Foto: Screenshot/emsc-csem) Najsnažniji ove godine Potres od 8 stupnjeva pogodio Peru: "Cijeli hotel se tresao", "Bilo je zastrašujuće!"

Šef policijske postaje Herbert Ramos, rekao je kako su pingvina nazvali Tomas te da će se skrbiti o njemu dok se samostalno ne bude mogao vratiti u divljinu, prenosi agencija Reuters.

Veterinar Carlos Yaipen objasnio je o kojoj se vrsti pingvina radi. 'Humboldtov pingvin dolazi iz kolonije sa otoka Palomino, koji se nalazi sjeverno od zaljeva Lima i Costa Verdea', rekao je. Ta je vrsta pingvina na listi ugroženih svjetskih vrsta i u svijetu ih ima tek oko 10 tisuća.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene